• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Tetovaža tinte usana, Dobro проникание Микроблейдинг Pigment Микроблейдинг Tinte Jednostavnost korištenja Jednostavno apsorpcija za kućnu uporabu(Car Crna (oči))

Tetovaža tinte usana, Dobro проникание Микроблейдинг Pigment Микроблейдинг Tinte Jednostavnost korištenja Jednostavno apsorpcija za kućnu

 
HRK 29.37

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Proizveden od biljnih pigmenata, bez sadržaja metala, siguran i osiguran u korištenju.Odgovara za obrve,usne, eyeline, tetovaže hairline i etc.Dobar učinak boje, on će se lako i brzo oslikana.Pigment je vrlo tanak, a boja ne blijedi.Dobar prodor, jednostavno apsorpciju u kožu.Opis : Pigment микроблейдинга je izrađen od biljnih pigmenata, koji ne samo da imaju dobru красящим učinak, ali je i siguran za korištenje.Vrlo je pogodan za praksu bojenje obrva, usana, linije tetovaže očiju.Karakteristike : 1. Proizveden od biljnih pigmenata, bez sadržaja metala, siguran i osiguran u korištenju.2. Dobar učinak boje, on će lako i brzo za bojenje.3. Pigment je vrlo tanak, a boja ne blijedi.4. Odgovara za obrve,usne, eyeline, tetovaže hairline i etc.5. Dobro проникание, laka apsorpcija u kožu.Tehničke karakteristike : Tip elementa : Microblading Pigment Optional Boje : crna i kava(obrva), tamno smeđa i siva(obrva), Crna(linija očiju) Težina : pribl. 18g Package Popis : 1 x Микроблейдинг Pigment.


Specifikacija

Odabir kupaca