• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
IHJ Battery Case for iPhone 12 Pro Max (6,7 inča), Prijenosni Sigurnosni kabel za Punjenje torbica 5000 mah, ovaj izuzetno kompaktni Baterija, kabel za Punjenje torbica, Kompatibilan je sa iPhone-12 Pro Max(crna)

IHJ Battery Case for iPhone 12 Pro Max (6,7 inča), Prijenosni Sigurnosni kabel za Punjenje torbica 5000 mah, ovaj izuzetno kompaktni Baterija,

 
HRK 32.97

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Pogodan za i Phone 12 Pro Max : Ovaj pametni torbica za bateriju samo je kompatibilan sa i Phone 12 Pro Max, a ne za i Phone 12 /12 Pro ili i Phone 12 Mini.Kvalitetan čips baterije mogu zaštititi vaš i Phone od strane prekomjerno, kratkog spoja i pregrijavanja.Kabel U kompletu NIJE uključena u cijenu.On ne podržava auto-igru i bežično puniti.Jednostavnost punjenja : Skinite gornji poklopac i umetnite i Phone 12 Pro Max u donji dio kućišta baterije za početak punjenja.Ultra-tanki torbica za punjač bez pretjerano surround dizajn, laptop za svakodnevnu upotrebu, posao i putovanja.Udvostručuje se vijek trajanja baterije. : Выносливая baterija 5000m Ah sprema hrana za dvostruko duže vrijeme.Pozdravite se s anksioznošću o niskoj napunjenosti baterije i неловкими trenucima preskakanja zvona. 360-stupanj zaštite : ultra-tanki kućište punjača štiti vaš telefon od ogrebotina i padova!.Dobra usluga : nudimo 30-dana novac leđa garancija i 1-godišnje jamstvo. 24 sata aftermarket i stručni tim aparati su dostupni kroz našu e-mail usluge.Vez Križem Paket uključuje : * 1x5000 mah baterija torbica za i Phone 12 Pro Max (6.7 inču (s)) * 1 x korisnički Priručnik Specifikacija : 1. Kapacitet : 5000мАх2. Ulaz : 5 V/1 A3. Izlaz : 5 V/1 A4. Punjiva život : više od 500 puta.5.Razina snage punjenja : 1 svjetlo = 25%, 2 svjetla = 50%, 3 svjetlo = 75%, 4 svjetla = 100% .Što se koristi Za punjenje telefona pomoću kućišta baterije ⅰ instalacija Koraka : Najprije uklonite gornji poklopac kućišta, napajanja, zatim u potpunosti stavite mobilni telefon u kućište napajanja.Pazeći da je instalacija na mjestu, vratite poklopac na mjesto. ⅱ Korake rastavljanja : Pritisnite ekran mobitela palca obje ruke, a zatim lagano povucite mobilni telefon i gornji poklopac prema gore.Za punjenje kućišta baterije : Priključite kabel za napajanje na priključak za video ulaz sučelje USB kućište baterije, a zatim spojite kabel na punjač, USB.Pritisnite gumb za uključivanje jednom, da biste napunili telefon i bateriju u isto vrijeme.Kućište baterija potpuno napunjena, kada se sve četiri led indikator će zasvijetliti i prestati treperiti.Važni savjeti : 1. Prije prve upotrebe, uvjerite se da je kabel za punjenje torbica puna.2. On ne podržava auto-igru i bežično puniti.3. On NE podržava adaptere visokog napona ili brzo punjenje.4.Punjač kabel ne.Kućište poklopac pretinca za baterije nije vodootporan.


Specifikacija

Odabir kupaca