• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Mosaic Alarm Osobni Alarm Device with Carabiner and Lanyard Pull Out to Sound 130DB Naglas Voice for Women, Seniori, Olderly, Girls and Trkača (Matte Purple (Replacable Battery))

Mosaic Alarm Osobni Alarm Device with Carabiner and Lanyard Pull Out to Sound 130DB Naglas Voice for Women, Seniori, Olderly, Girls and

 
HRK 50.40

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

[130дб buka] Osobni signalni uređaj za samoobranu, 130дб siguran zvuk, budite svojim čuvar.Se tiče osobne sigurnosti žena, starijih osoba, starijih ljudi, djevojaka i trkača. [Access] Skinite gornji dio pin za aktiviranje sirena.Sirena će se odmah reproducirati zvuk u trajanju od 30 minuta.Ponovno umetnite klin, da se zaustavi sirena. [S карабином i uzicu] Osobni alarm dolazi s карабином i remen, lako se montira na брелку, torbice, рюкзакам i ремням.Možete ga nositi kao ogrlica. [Ušteda energije] Niska potrošnja energije.Pomoću 2 komada tipkovnice ćelije CR1632, koji pružaju signalizaciju dugog čekanja u roku od dva 2 godine. [Mali i prenosiv] Kompaktna veličina, lako nositi sa sobom.Također je moguće isporučiti na avion.Zahvaljujemo na kupnji i povjerenje u Mosaic Osobni Alarm.Mi znamo koliko je važno zaštititi sebe i svoje najmilije.Naša misija je pružiti jednostavan, ali je povoljno rješenje koje će omogućiti svakoj osobi da preuzmu kontrolu nad svoju sigurnost bilo gdje i svugdje!Iako mi ćemo biti uz vas na svakom koraku, iskreno se nadamo, da nikada ne morate koristiti naš proizvod. 【UPUTE 】 Skinite gornji dio pina za aktiviranje sirena.Sirena će se odmah reproducirati zvuk u trajanju od 30 minuta.Ponovno umetnite klin, da se zaustavi sirena. 【UPOZORENJE O NEDOSTATKU SLUHA】 Dugotrajno izlaganje uznemirujuće sirene može dovesti do trajnog pogoršanja sluha.Stvarni zvuk sirene može varirati ovisno o razini buke od svoje okoline.Uređaj ne jamči sprječavanje kaznenih djela ili uznemiravanja. 【PRIJATELJSKI PODSJETNIK】 se Ne oslanjajte isključivo na bilo koji zaštitni uređaj za zaštitu.Izbjegavajte opasne, izolirani i slabo osvijetljenim mjestima.Prihvatite razumne mjere opreza, da ne bude u situaciji kada samoobrane će biti potrebne. 【POZORNOST】 Baterija može dovesti do curenja štetnih tekućina ili zapaljivih materijala, kao i do eksplozije, što će dovesti do tjelesnih ozljeda i oštećenja proizvoda.Da vaš uređaj je uvijek radio.Preporučujemo jednom godišnje zamijeniti uređaj.


Specifikacija

Odabir kupaca