• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Smart-prsten, Pribor i Pametne Носимое Uređaj Pametni Prsten Prijenosni Auto Privjesak Vodootporan Karbonskih Vlakana Pametni Prsten Odgovara za Model Tesla 3/Model Y/Model S/Model Y(8)

Smart-prsten, Pribor i Pametne Носимое Uređaj Pametni Prsten Prijenosni Auto Privjesak Vodootporan Karbonskih Vlakana Pametni Prsten Odgovara

 
HRK 86.97

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Za Tesla Pametna носимое Smart uređaj Ring pogodan za Tesla Model 3 godina,pogodan je za Tesla Model X godina,pogodan je za Tesla Model S Još nekoliko godina,pogodan je za Tesla Model Y godina.Operacija je jednostavna, jednostavno kliknite na privezak u centru stalak s desne strane prozora vozača da zaključati ili otključati ga.Jednostavan za upotrebu Stavite prazan čip u prsten od karbonskih vlakana, ne morate brinuti o tome što ne možete dodati ga u automobil.Privjesak je povoljno koristiti kad telefon nije dostupan je baterija ispražnjena ili drugi ljudi trebaju u privremeni pristup.Materijal vlakana ugljika Inteligentan pribor prsten je napravljen od visokokvalitetnog materijala vlakna ugljika, s osjetljivom tekstura, koji izgleda elegantno, i ona je razvedena i izdržljiv.On je vrlo izdržljiva, i da je gotovo nemoguće razbiti, уронив ili hvatalo.Prsten сверхлегкое i pruža ugodan osjećaj za one koji ga nosi.Lako nositi sa sobom Privjesak lagan i vodootporan, jednostavan za nošenje, pogodan za ulazak i izlazak u svakom slučaju.Prsten ima jedinstvenu antena integrirana u krug, kako bi se osiguralo najbolje performanse, tako da signal se prenosi s prstena kruga.Metoda instalacije Organizacija i očistite индукционную zonu upravljanje zrakom; 2. Kliknite na donji lijevi kut zaslona za upravljanje; 3. Kliknite na dvorac u sredini; 4. Pritisnite "+" s desne strane ključa; 5 .6. Kada se na zaslonu pojavi "istraživanja postojeće ključ kartice za odobrenje uparivanja", stavite originalni auto-ključ/kartica u središnju osjetljivu zonu upravljanja za autorizaciju i pričekajte da se dovrši.Postavke : Vrsta proizvoda : Prsten za ključeve vozila Materijal : karbonskih vlakana Boja : crna crvena Primjena : Pogodno za Tesla Model 3 godina je Pogodan za Tesla Model X godina je Pogodan za Tesla Model S Još nekoliko godina je Pogodan za Tesla Model Y godina Način instalacije : 1. Organizirajte i očistite područje za kontrolu zraka 2. Kliknite na donji lijevi kut zaslona za upravljanje 3. Kliknite na dvorac u sredini 4. Kliknite na "+" s desne strane tipke 5. Stavite naša pametna prsten na индукционную zoni centralnog upravljanja 6. Kada se na zaslonu pojavi "Izazivanje postojećih ključ kartice za odobrenje uparivanja", stavite originalni auto-ključ/kartu u zonu indukcije centralno upravljanje za autorizaciju i pričekajte dok se završi Popis paketa : 1 x Privjesak 1 x Kutija.


Specifikacija

Item Type:
Car Key Ring
Material:
Carbon Fiber
Color:
Black Red
Fitment:
Fit for Tesla Model 3 All years :
Fit for Tesla Model X All years :
Fit for Tesla Model S All years :
Fit for Tesla Model Y All years :
Installation Method:
1. Organize and clear the air control sensing area :
2. Click on the bottom left corner of the control screen :
3. Click the lock in the middle :
4. Click the + on the right side of the key :
5. Put our smart ring on the central control induction area :
6. When the screen pops up Induction of existing key card to approve pairing, put the original car key/card in the central control induction area for authorization and wait for completion :
Package List:
1 x Key Ring :
1 x Box :

Odabir kupaca