• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
PlahMsge Utility 600 lb Capacity Weight Bench za vježbe snage i Vježbe za trbušne mišiće,Kapacitet 600lb Vježba Vježba Fitness Bench (crna)

PlahMsge Utility 600 lb Capacity Weight Bench za vježbe snage i Vježbe za trbušne mišiće,Kapacitet 600lb Vježba Vježba Fitness Bench (crna)

 
HRK 243.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Težina : 11500 g/ £ 25. [Stabilna i čvrsta struktura] Ovaj poligon klupa izdržati opterećenje i do 440 kilograma, izrađen od čelika komercijalne debljine 1,5 mm. Teške težine-to je dokaz više kvalitetnih čelika, koje mi koristimo, a ne lagani klupe, izrađeni su od plastike.Potporne cijevi sjedala i leđa imaju dvostruko jačanje struktura koje poboljšavaju stabilnu ravnotežu bez oklijevanja.Kosi bench press-Ako želite ojačati svoj prsni mišići, ovaj trening je sasvim primjeren.Razvijen na temelju stan жима leži, on u osnovi, učvršćuje gornji dio velikog prsnog mišića, ali je također dobro radi na трицепсах. [Nerizičan kupnja] Mi pridajemo veliku važnost za svakog klijenta, sve što vam možemo pomoći, molimo vas, kontaktirajte nas putem e-maila koji je naveden u korisničkom priručniku.Iskreno pozivamo vas da doživite ovu tešku klupu.Sve što ćemo posvetiti,-je ponuditi sportskih klupe, koje će trajati vam dugo. Obloge debljine 2,5 inča se sastoji od веганской kože, drveta i pjene visoke gustoće, s učinkom memorije kako bi se osigurala maksimalnu udobnost.Upute : Budući da je veličina proizvoda mjeri se ručno, moguće su pogreške.Paket uključuje : 1pc×klupa.


Specifikacija

Odabir kupaca