• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Carson Dellosa Daily Attendance Pocket Grafikon—Interaktivni popis pohađanje i nestalih s именными karticama učenika, od dana odlaska i stilom upravljanjem (38 x 30)

Carson Dellosa Daily Attendance Pocket Grafikon—Interaktivni popis pohađanje i nestalih s именными karticama učenika, od dana odlaska

 
HRK 71.97

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

SVESTRAN ALAT za UČENJE : Džep chart dnevnoj pohađanje Caron Dellosa je idealan za učionica i vrtića.DIMENZIJE : Ova tablica pohađanje veličine 38 x 30 cm uključuje karticu zaglavlja veličine 21 x 4 cm i studentske kartice veličine 3 x 5 cm.ŠTO je UKLJUČENO U SET : Set uključuje 35 bilateralnih studentskih kartica s ilustracijama u sadašnjosti i koji se ne nalazi vremena s obje strane. karta u zaglavlju Vodič za resursima u prilogu savjete.ORGANIZOVANO UČENJE : Svaka karta ima liniju za pisanje u ime svakog studenta pojedinačno za praćenje dnevnoj pohađanje Jasne džepovima držite kartice s imenima na mjestu tijekom korištenja Ojačane люверсы lako objesiti dijagram na zid ili poseban stalak.ZAŠTO CARSON ДЕЛЛОСА : Osnovana dva profesora više od 40 godina, tvrtka Carson Dellosa smatra da obrazovanje ima svugdje, i strastveno se zalaže za stvaranje proizvoda koji se nadahnjuju na životne trening trenutke.Pohađanje/multifunkcijski ručni chart. 35 džepova za studentskih karata, jedan džep za жетона. 35 boji bilateralnih studentskih kartica, svaka veličine 3 x 5 cm, i jedna" Tko je ovdje danas?". karta u zaglavlju, 21" x 4".Vodič za resursima u prilogu.Vatrootpornost; robustan dizajn; čvrste čahure za lako vješanje.Pohađanje/reusable džep kartica ima 35 džepova za studentskih karata, jedan džep za zaglavlje kartice.Obuhvaća 35 boji bilateralnih studentskih kartica, svaka veličine 3 x 5 cm, i jednu "Tko je ovdje danas?". karta u zaglavlju, 21" x 4".Džep chart dnevnoj pohađanje Карсона Деллосы-odličan univerzalni alat za upravljanje prometom u razredu, отсутствиями, svakodnevnim zadacima i mnogi drugi Set upravljanje razred uključuje 35 dvostranog upisane kartice sa slikama za podnošenje prisutnih ili nepotpunih pohađanje Odličan online alat studenti mogu predati svoju posjetnicu, kada dođu u razred. odličan način upravljati svojim rasporedom i pomagači u učionici, skup je također uključuje svijetle "Tko je ovdje danas?" koristite vodič resurse da biste dobili dodatne savjete i ideje za privlačenje načina za uključivanje grafikona u cool nastavu Roditelji i nastavnici vole prenosivost ovog proizvoda, s pojačanim люверсами, koje jednostavno možete objesiti na zid ili poseban stalak. to se događa svugdje, i Carson Деллоса nastoji pružiti alate potrebne da bi se potaknuti učiti svugdje, gdje god to dogodilo.


Specifikacija

Odabir kupaca