• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
PDGJG Skandinavski stil Bijelo Pero Okrugli Zidni Ukras Dnevni boravak Kauč Pozadina Zida Smještaj u Obitelji Model soba Dekoracija Zidova privjesak (boja : C)

PDGJG Skandinavski stil Bijelo Pero Okrugli Zidni Ukras Dnevni boravak Kauč Pozadina Zida Smještaj u Obitelji Model soba Dekoracija Zidova

 
HRK 1037.73

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Materijal : pamuk uže/slama/umivaonik/pero i druga rafija.Opis : Proizvod izrađen od prirodnog perja i ručni radovi, prirodni perje će imati žuti prorezom za perje i sl. Dostupnost kompromisa ni na koji način utjecati na izgled.Umjetnička djela ručni rad će imati tragove ručni rad, ali budite oprezni.Čišćenje : Kroz dugo vremena on će испачкан перьевой prašinom, nježno povući prašinu.Preporučljivo je staviti ga na zemlju, da se vidi učinak prije instalacije.Materijal : pamuk uže/slama/umivaonik/pero i druge raffia Description : Proizvod izrađen od prirodnog perja i ručni radovi, prirodni perje će imati žuti prorezom za perje i sl. Dostupnost kompromisa ni na koji način utjecati na izgled.Umjetnička djela ručni rad će imati tragove ručni rad, ali budite oprezni.Čišćenje : Kroz dugo vremena on će испачкан перьевой prašinom, nježno povući prašinu.Preporučljivo je staviti ga na zemlju, da se vidi učinak prije instalacije.Preporučena prostora : dnevni boravak, spavaća soba, predsoblje, radna soba, blagovaonica, модельная soba, pansion, i sl. 1. Svaki monitor računala razlikuje, što će izazvati neke praznine u boji.Molimo za razumijevanje.2. Molimo vas, shvatite da postoji greška u 1-3 cm pri mjerenju umjetne ruke.Zbog različitih kutova snimanja i svjetlo, tamo može biti mala kromatske aberacije, molimo za razumijevanje.


Specifikacija

Odabir kupaca