• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Mali Spona, Spona za uklanjanje oznake Kože, Bakra Oznaku Za Brisanje Oznake Kože, Tetovaža je za bradavice Kože, Čišćenje kože, Zaštita za kožu, Mali Isječak Bakar Oznake, Alati za šminkanje Salon za uklanjanje kože (3PCS)

Mali Spona, Spona za uklanjanje oznake Kože, Bakra Oznaku Za Brisanje Oznake Kože, Tetovaža je za bradavice Kože, Čišćenje kože, Zaštita

 
HRK 80.85

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

【Ukloni stid.】 Uklonite neugodne mrlje na koži time na prirodan način.Nema potrebe koristiti lijekove ili proizvoda, koji uklanjaju ljepljivost kože prije uporabe, i to ne da će vašu kožu, kao sredstvo za skidanje naljepnica sa kože.Možete slobodno kupiti i uživati poboljšana zaštita. 【Materijal】 Ovaj predmet izrađen od bakra za svojstva predmeta u pogledu čistoće i snage.Budući da je akcija proizvoda se događa polako i postupno, vi ne ćete doživjeti jake bolove u isto vrijeme. 【Sok i nikakvu bol】 Ovaj element je izrađen od bakra za svojstva elementa čistoće i snage.Budući da je akcija proizvoda se događa polako i postupno, vi ne ćete doživjeti jake bolove u isto vrijeme. 【Korištenje】 Alat za uklanjanje kožnih oznaka se može koristiti za sve male i srednje kožnih oznaka.Osim osjetljiva područja oko očiju, sredstvo za brisanje markera kože može se koristiti na svim dijelovima lica i tijela. 【Stabilne performanse】 Обжимное / паяное veza - da biste trajno ili privremeno pričvršćivanje žice.Odlično za uporabu uz sitnije проволоками, gdje je maksimalni otvor čeljusti ne bi trebalo biti nakazan. 22 ", ukupna dužina 1.1" медн-odjevena čelik za dugi vijek trajanja i čvrste predstave.Ove spojnice mogu izdržati do 5 ampera.Upućivanje uključuje : 10 kom. SPOJNICA.


Specifikacija

Odabir kupaca