• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Automatski dispenzer za piće 2 Kom Bijela, BATERIJE U KOMPLETU, Automatski Dispenzer Za Piće, Čarobni Dizalica Dispenzer Za Mlijeko Dispenzer Za Sok Dispenzer Za vodu 1 Galon Dispenzer Za piće (bijela)

Automatski dispenzer za piće 2 Kom Bijela, BATERIJE U KOMPLETU, Automatski Dispenzer Za Piće, Čarobni Dizalica Dispenzer Za Mlijeko Dispenzer

 
HRK 201.60

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

✅ Svaki automatski električni dozator vode i napitak je prethodno testiran i prošao je kontrolu kvaliteta.Možete ga koristiti kao pumpa za mjerenje kante za mlijeko ili dizalica za mjerenje soka, posebno povoljno koristiti izravno s vrata hladnjaka. ✅ Dozator magic tap za mlijeko pogodan za većinu boca s pomoću silikonske poklopci promjera 1-2 cm. ✅ U kompletu s dozatorom mlijeka već idu 4 aa alkalne baterije tipa AA.Nema potrebe dodavati baterije u svoj popis za kupovinu. ✅ Kids friendly - pomaže da se izbjegne zadržavanje teških boca, kao što je to električni dispenzer za piće bez ruku .Više nema izlijevanja i kapi. ✅ Nezamjenjiv čarobni slavina za stranke, oprema za roštilj, proslave, u zatvorenom prostoru i na otvorenom.Električni dispenzer za vrča s vodom, možete koristiti izvana za zurke, jer ona koristi baterije i ne treba static utičnicu. ✅ Izuzetno povoljan uređaj za svakog domaćinstva za točenje mlijeka, soka, vode i drugih napitaka direktno od 1-галлонной boce ili nešto takvo.


Specifikacija

Odabir kupaca