• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
33 ml Эссенция Najbolji Terapije Maska za Lice za korejski Za Njegu kože - Lisnato Maske s 5 Пептидами EGF Serumu Vitamin B-Kompleks Riže Ekstrakt Kolagen Protiv Bora i krema za lice za žene i muškarce, (5 Maske)

33 ml Эссенция Najbolji Terapije Maska za Lice za korejski Za Njegu kože - Lisnato Maske s 5 Пептидами EGF Serumu Vitamin B-Kompleks Riže

 
HRK 50.97

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Tami Sense Revitalizing All in One Mask 1 SET (5 EA) : Osnovni sastojci 1. EGF, 2. 5-peptid, 3. Ботаническая стволовая stanica, 4. Fermentirani ekstrakt riže (Lactobacillus).EGF prirodno nalazi u našoj koži, ali njegova prisutnost je značajno opada s dobi (više od 50% nakon 30 godina), kao i utjecaj uv zračenja i obnavljanje stanica epiderme značajno usporiti.Deficit EGF dovodi do starenja kože, nastanka bora, pjege i dobi spotova.Nova стабилизирующая tehnologija Famenity : Struja EGF i b FGF vrlo osjetljivi na visokim temperaturama i gube svoju aktivnost duljeg stajanja u vodenom okolišu; teško nanositi tekući EGF i b FGF na kremu i losion i tako Dalje Biljni EGF stabilan, ali ne drži aktivnost zbog glikozilacija.Ovaj specijalizirani maska za lice, koja se koristi za oporavak vidljiv dobnoj kože, pomaže pomladiti kožu barijera i steći vlastiti sjaj.Izdaje patenti : Kako prevladati te probleme, Famenity uspješno razvio stable-EGF i stable-b FGF, koji zadržavaju svoju aktivnost na visokim temperaturama i spremaju se za dugotrajnu pohranu u otopini i estetske okruženju.Uz pomoć tehnologije Famenity su odobreni patenti na высокостабилизированные mutanti epidermalnog faktora rasta (KP 10-1519118, USP 9102755).Kako se koristi 1. Nakon čišćenja nanesite na lice i tonik. 2.Izvadite list maske od ambalaže, poravnajte rupe sa očima, nosom i ustima. 3.Skinite masku nakon 10-20 minuta, jednostavno utrljati i višak u kožu i ostavite ga potopiti.Zahvaljujući высококонцентрированной esencije, maskiranje Tami Sense All in One puta tjedno je dovoljno, da увлажниться i dobiti ovaj росистый izgled.


Specifikacija

Odabir kupaca