• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Torbica za mobilni telefon Huawei P9 Jednostavna Tekstura Vertikalni Flip Kožna Torbica Поясная torba s Magnetskom kopčom(crna) (Boja crna)

Torbica za mobilni telefon Huawei P9 Jednostavna Tekstura Vertikalni Flip Kožna Torbica Поясная torba s Magnetskom kopčom(crna) (Boja

 
HRK 24.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Potpuno nov i visoke kvalitete.torbica čuva vaš telefon sigurno i zaštićeno je u stilu.kućište pruža jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i portovima.Punite, bez skidanja torbica.Za Huawei P9 Uobičajena tekstura Vertikalni Flip Kožna torbica Поясная torba s Magnetskom kopčom(crna).Dobar slučaj za naslovnicu o товаре1. Moderan vertikalni flip torbica za mobilni telefon.2. Posebno dizajniran za Huawei P9.3. Koristi se za pohranu vašeg mobilnog telefona i drži ga pod ruku.4. On je adekvatno štiti uređaj od običnih ogrebotina, udubljenja i udubljenja pri svakodnevnoj uporabi.5. To je moderan, lagan i ugodan poslovna torba.6. Umjetna koža, daje vam izvrsnu osjećaj olovke.7. Idealan je za korištenje s remenom za nošenje.


Specifikacija

Odabir kupaca