• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
3.1 A Auto punjač USB priključak, utičnica 12V LED Vodootporna crna,instalacija i korištenje kvalitetnih velikih vozila, kao što su brodovi, jahte, jedrilice, suv vozila, autobusa i sl.

3.1 A Auto punjač USB priključak, utičnica 12V LED Vodootporna crna,instalacija i korištenje kvalitetnih velikih vozila, kao što su brodovi,

 
HRK 32.94

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

[ PERFECT MATERIALS ] - Proizvod predstavlja ABS, PC, ПБТ, otporan na visoke i niske temperature, gorenje i ekološki prihvatljivih materijala. [ KVALITETU I TRAJNOST ]- Može se koristiti u okruženju s minimalnom temperaturom od - 25° i maksimalne temperature od 80°. [ Više BRZO PUNJENJE ] - ulazni napon proizvoda iznosi 12-24 U, i svi automobili 12-24 U može se postaviti i koristiti.Inteligentna tehnologija punjenja, koja se može brzo punjenje mobilnih uređaja. [ POGODAN ZA RAZLIČITE ] - koristi se za instalaciju i korištenje kvalitetnih velikih vozila, kao što su brodovi, jahte, jedrilice, suv vozila, autobusa i sl. [ JAMSTVO ]- Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni sa svojim kupnje, molimo vas, kontaktirajte nas, mi nastojimo da je to prava stvar za vas.Tehničke karakteristike : Status : Brand New Product neto Težina : Cca.42g/1.5 oz Color : BlackМатериал : abs Radna temperatura : -25â°C-80â°CMaximum Snaga : 16 WInput Napon : DC12 V/24 VUSB Izlazni napon : 5 VUSB Izlazna struja : 3.1 Popis paketa : 1 * Dual USB Port Socket 1 set * Screws Package Including Package List : 1 * Dual-port USB Konektor 1 set * Vijke.


Specifikacija

Odabir kupaca