• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
SPA-6G Combo RF Explorer and Spectrum Analyzer with a Heavy Duty case Portable Ručni Digital Ham-Radio-WiFi-Network-Audio-Signal Frequency Analyzer softver u kompletu (do 6,1 Ghz)

SPA-6G Combo RF Explorer and Spectrum Analyzer with a Heavy Duty case Portable Ručni Digital Ham-Radio-WiFi-Network-Audio-Signal Frequency

 
HRK 1197.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

???IMPRESIVAN ŠIROK RASPON FREKVENCIJE od 15 Mhz do 2,7 Ghz (3 G Combo i WSUB1 G) i 4,85 Ghz do 6,1 Ghz (6 G Combo).???NAČIN rada ANALIZATORA WIFI ( WIFI Combo) vam omogućavaju da identificiraju probleme s Wi-Fi i pronaći optimiziran kanal ili najbolje mjesto za vaše usmjerivača ili pristupne točke. ????Naprednija FUNKCIONALNOST je DOSTUPNA za SPA-6 G RF Explorer kada je spojen na RAČUNALO sa sustavom Windows ili MAC pomoću besplatnog preuzimanja profesionalni softver RF i Wifi Chanel Analysing s elementima Waterfall 3 D i 2 D. ????BONUS DELUXE CARRY CASE ulazi u komplet value SPA-6 G combo.Zaštita od раздавливания, vibracije i udarce.Otporni na vodu.Mogućnost zaključavanja kvaka štite svoje vrijedne stvari.Otporni na vodu s неопреновым brtvenim prstenom.Ovaj сверхпрочный tvrda torbica za nošenje osigurat će vam da na jednostavan i praktičan način za zaštitu i transport analizatora spektra, a također će zadržati sve dijelove i komponente organizirani. ???? 100% GARANCIJA POVRATA NOVCA osigurava da će brzo postati vaš omiljeni kupnje bez rizika.Stil : do 6,1 Ghz.


Specifikacija

Odabir kupaca