• Izvrsna cijena
  • Obnovljeno
Shanrya Aquarium Volcano Colour Light, Jak je Praktično Rasvjeta i Pregled Akvarija Volcano Ornament Light za Svakodnevnu upotrebu za Ured za Dom za Akvarij(#1)

Shanrya Aquarium Volcano Colour Light, Jak je Praktično Rasvjeta i Pregled Akvarija Volcano Ornament Light za Svakodnevnu upotrebu za

 
HRK 50.07

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Dojenče na dnu неподвижна, i na ulazu u spremnik može formirati scena, koja se može propustiti svjetlo za simulaciju vulkan.Jedan lampa se može koristiti za više svrhe : prozračivanje, rasvjetu i pregled.Snažna praktičnost, da zadovolji svoj hobi.Ovaj akvariju vulkanski ukrasni svijećnjak ima ugrađen mjehurić kamen, nježne mjehuriće i više prekrasan krajolik.Сегментированное veza ovog akvarijske vulkanske ukrasne lampe ne utječe na perforaciju akvarija i lako se instalira.Molimo vas da obratite pažnju na vodovod, kako bi se spriječilo obrnuti tok za sigurnost i dugotrajno korištenje.Značajke : 1. Dojenče na dnu неподвижна, i na ulazu u spremnik može formirati scena, koja se može propustiti svjetlo za simulaciju vulkan.2. Сегментированное veza ove ukrasne lampe vulkan akvarij ne utječe na perforaciju akvarija i lako se instalira.3. Jedan svjetlo može se koristiti za više svrhe, prozračivanje, rasvjetu i pregled.Snažna praktičnost, da zadovolji svoj hobi.4. Ovaj akvariju vulkan ukrasna svjetlo ima ugrađen mjehurić kamen, nježne mjehuriće i ljepši ландшафт5. Molimo vas da obratite pažnju na vodovod, kako bi se spriječilo obrnuti tok za sigurnost i dugotrajno korištenje.Kako se koristi : Staviti mjehurića zraka u akvarij i priključite napajanje za korištenje.Specifikacija : Tip elementa : Akvarij Light Material : PVCProduct Veličina : Promjer osnova : Cca. 8cm/3.1 in Power : 2 WWide Napon : 100-240 Vez Križem popis Paket : 1 x Aquarium Volcano Light Note : Molimo vas da obratite pažnju na liniju vode, kako bi se spriječilo obrnut tok.


Specifikacija

Item Type:
 Aquarium Light
Material:
PVC
Product Size:
Base Diameter
Power:
2W
Wide Voltage:
100-240V
Package List:
1 xAquarium Volcano Light :
Please pay attention to the water line to prevent backflow. :

Odabir kupaca